Dispozitivele ajutatoare pentru baie se adreseaza persoanelor cu diverse afectiuni locomotorii, conferind sprijin, confort si siguranta. Sunt de un real folos atat pentru utilizator, cat si pentru cei care il ingrijesc si insotesc in activitatile de zi cu zi.

In aceasta categorie de dispozitive medicale puteti gasi scaun sau banca/plansa pentru cada, suporti de sprijin pentru cada, cadru de sprijin pentru vasul de toaleta, scaune pentru toaleta cu diverse caracteristici (spre exemplu – pliabile), comode WC cu sau fara rotile si inaltatoare de WC cu ori fara capac.

Comoda WC, in functie de modelul ales, se poate utiliza ca simplu scaun, scaun mobil pentru transportul pacientului si scaun de toaleta portabil.

Scaunele, bancile si plansele pentru cada sunt necesare in toaletarea pacientilor imobilizati si a celor care se deplaseaza cu dificultate. Sunt fabricate din materiale speciale, rezistente la coroziune, astfel incat sa poate fi folosite cat mai mult timp.

In sectiunea “Inaltator WC” a site-ului, va punem la dispozitie oferta de inaltatoare de toaleta, dispozitive ajutatoare pentru baie care se adreseaza atat pacientilor cu mobilitate redusa, cat si persoanelor aflate in perioadele de recuperare, varstnicilor sau celor care sufera de afectiuni ale soldului si bazinului.