Inaltator wc

Cod Produs: EASY CLIP

Nota produs: 3.52/5 (25 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Inaltatorul WC 15 cm se potriveste cu orice tip de vas de toaleta care este comercializat pe piata. Este un produs rezistent la solutiile de dezinfectare si curatare. Acest produs este fabricat dintr-un plastic de calitate superioara. Crestatura din fata faciliteaza igiena intima.

Pentru ce se recomanda inaltatorul wc

Este conceput pentru pacientii cu mobilitate scazuta, pentru persoanele varstnice sau pentru cele aflate in perioada de recuperare in urma unei interventii chirurgicale. Este de asemenea util pacientilor care sufera de afectiuni ale bazinului sau ale soldului, celor cu distrofii musculare sau celor care au proteza pe sold. Este indicat unitatilor medicale si azilelor de batrani, usurand atat viata bolnavului, cat si pe cea a celor care il ingrijesc. Reduce tensiunea indusa in incheietura coapsei.

Caracteristici ale inaltatorului wc

Are o inaltime de 15 cm, este confortabil si usor de folosit. Se igienizeaza fara dificultate (curatati produsul cu detergent si apa, fara sa utilizati substante care ar putea zgaria suprafata ori care contin clor), iar dupa folosire, poate fi detasat. Pacientii care folosesc cadru pentru deplasare il vor folosi la asezarea si ridicarea de pe inaltator.
• Greutate produs: 1,7 kg.
• Greutate maxima suportata: 100 kg.

Cum se monteaza inaltatorul WC

Verificati stabilitatea toaletei.
Introduceti dispozitivul de fixare cu surub, in locasul lui. Insurubati pana ce se infileteaza (se prinde filetul)
Asezati inaltatorul pe toaleta, dupa ridicarea colacului. Fixati inaltatorul prin insurubarea dispozitivului de fixare
Produsul se indeparteaza prin ridicare (slabiti fixarea prin des-surubare).

Produsul este destinat uzului intern.
Inainte de fixare, trebuie verificati stabilitatea toaletei.
Nu incalziti produsul la temperaturi mai ridicate de 100°C.

 

CUMPARA INALTATORUL WC, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS