Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Producator: HARTMANN
Data de expirare produs: 01.06.2026
Acesta este un pansament de tip plasa, impregnat cu grasimi neutre (trigliceride) si stratificat cu ioni de argint, fiind folosit in cazul ranilor infectate sau cu risc de infectie, in scop profilactic. Atrauman Ag are efect bactericid cu spectru larg si inhiba inmultirea germenilor din rana. Este utilizat in procesul de curatare a ranii, in combinatie cu diverse pansamente hidroactive absorbante.

HartMann Atrauman pansament cu ioni de argint 10x10cmx10buc

în stoc
121,40 RON

Caracteristici HartMann Atrauman pansament cu ioni de argint 10x10cm x 10 bucati/ pachet

  • Atrauman Ag are efect bactericid fara a avea actiune citotoxica.
  • Efectul acestui produs dureaza de la 3 la maxim 7 zile, perioada in care ionii de argint sunt eliberati continuu, ori de cate ori pansamentul intra in contact cu secretiile din rana.
  • Materialul suport este moale si subtire, ceea ce asigura un contact excelent cu suprafata plagii.
  • Foarte important, spre deosebire de pansamentele uzuale, substanta grasa impregnata nu permite lipirea pansamentului de rana, ceea ce face ca indepartarea acestuia sa nu provoace durere pacientului.

Pentru ce se recomanda HartMann Atrauman pansament cu ioni de argint 10x10cm x 10 bucati/ pachet


Este un produs ideal in cazul ranilor critic colonizate sau infectate. Se foloseste cu succes in cazul arsurilor, in profilaxia infectiilor in cazul ranilor cronice si acute. Are rol de prevenire a maceratiilor si de ingrijire eficienta a marginilor ranii. Asigura prevenirea ideala impotriva infectiilor si are o capacitate de drapare excelenta, indiferent de suprafata ranii.
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 4049500271363
SKU 52642
Brand HARTMANN
Line Nici unul
BBD 1 iun. 2026
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs