Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Incaltaminte ortopedica copii

Copilaria este perioada in care se formeaza mersul copiilor, obiceiurile posturale si este momentul in care incaltamintea este esentiala. Sustinerea gleznei stabilizeaza piciorul si faciliteaza dezvoltarea armonioasa a musculaturii.

Calapodul anatomic si ortopedic ajuta la formarea obiceiurilor corecte de mers si diminuaza riscul de aparitie al piciorului plat. Designul calapodului ajuta la tonifierea musculaturii piciorului si poate duce la corectarea acestui defect. Incaltamintea ortopedica este esentiala in aceasta perioada de crestere pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Stiai ca cele mai importante structuri ale piciorului sunt: oasele si articulatiile, ligamentele si tendoanele, muschii, nervii si vasele de sange?

Laba piciorului este alcatuia la om din 26 de oase, sapte dintre ele sunt mai mari, neregulate si se numesc oase tarsiene. In lungime ele se continua cu oasele metatarsiene si cu cele 14 falange, ce formează scheletul degetelor.

Cele mai frecvente afectiuni ale piciorului pentru care avem nevoie de incaltaminte ortopedica si/ sau talonete ortopedice personalizate sunt:

• Metatarsalgia

• Bataturile

• Piciorul plat (platfus)

• Calcaneus valgus

• Piciorul scobit - pes cavus

• Sindromul Morton

• Exostoza calcaniana

• Fasceita plantara.

Conceputa la standarde inalte, incaltamintea ortopedica pentru copii este ideala pentru iesitul la joaca, in parc sau pentru mersul la scoala. In aceasta categorie de produse, dispunem de o gama variata de incaltaminte ortopedica pentru copii, atat pentru baieti, cat si pentru fetite, gata sa contribuie la remedierea problemelor de mers si la dezvoltarea armonioasa a acestora. Conceputa la standarde inalte, incaltamintea sport pentru copii este ideala pentru iesitul la joaca, in parc sau pentru mersul la scoala, in special pentru orele de sport. In aceasta categorie de produse, dispunem de o gama variata de ghete pentru copii, atat pentru baieti, cat si pentru fetite, gata sa contribuie la remedierea problemelor de mers si la dezvoltarea armonioasa a acestora.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

 

5 produse

Setati descendent
produse pe pagină