Afișez toate cele 6 rezultate


Prin aceasta gama noua de proteze san, Catena Pas cu Pas isi propune sa contribuie la confortul psihologic al femeii care a trecut printr-o mastectomie. Din varii motive, femeile care trec printr-o astfel de experienta, nu apeleaza ulterior la reconstructia mamara pe cale chirurgicala, alternativa fiind aceste proteze mamare ieftine cu aplicare externa.
Proteza externa pentru sani reprezinta o solutie rapida si mai putin costisitoare comparativ cu o interventie chirurgicala.
Confectionate din gel siliconic, cu un design anatomic si natural, protezele externe se pot adapta trasaturilor si nevoilor fiecarei femei.

VARIANTE DISPONIBILE:
Proteze mamare triunghiulare concepute astfel incat sa ofere confort, eleganta si naturalete.
Proteze san naturale, sustinute de o membrana poliuretanica, adaptata fiecarui tip de piele. Sunt recomandate femeilor cu bust plat si piept mare.
Proteza san silicon asimetrica realizata astfel incat extensia plasata in partea superioara si la subrat sa se contureze pe forma corpului.
•  Proteza externa de san – standard, potrivita oricarui tip de san. Extensia sa este pozitionata la subrat si este gandita pentru a conferi discretie, confort.

Pentru pret proteze mamare vezi produsele de mai jos sau nu ezita sa ne contactezi telefonic.

Pentru a determina marimea potrivita, intreba personalul din locatiile Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala.
Apeleaza-ne direct la tel.: 0743.004.100