Afișez toate cele 9 rezultate


Un termometru (fie ca e un model clasic, fie ca este termometru digital) poate fi o investitie inteligenta pentru orice parinte care isi doreste sa aiba la indemana un dispozitiv digital care sa il scuteasca de un drum pana la cabinetul medicului de familie pentru a afla temperatura copilului.

In gama de termometre digitale Catena Pas cu Pas gasesti termometre digitale cu varf flexibil, termometre digitale cu varf rigid, termometre non-contact, termometre multifunctionale cu infrarosu pentru copii si termometre clasice fara mercur.

Stim ca alegerea unui termometru pentru copii se poate dovedi o provocare majora; asa ca, iti punem la dispozitie termometre de calitate, cu diverse modele simpatice (ex.: vacuta, ratusca, broscuta etc.) care sa nu il sperie cel mic si sa il ajute sa aiba parte de o experienta cat mai placuta.

Un termometru clasic sau digital pentru copii se va dovedi util atat in sezonul rece, cat si de fiecare data cand iti vei dori sa stii cu siguranta daca fruntea fierbinte a celui mic este un motiv real de ingrijorare.