Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

[PCP][3 la pret de 2] Assista
Producator: ASSISTA
Ofertă valabilă de la 2024-07-01 până la 2024-09-30 In limita stocului disponibil Data de expirare produs: 31.03.2027

ProctoRapid, cremă rectală este recomandat pentru reducerea disconfortului cauzat de hemoroizi.

Datorită ingredientelor naturale cu eficiență dovedită în tratamentul afecțiunilor proctologice, ProctoRapid, cremă rectală formează o barieră mecanică emolientă, lubrifiantă și protectoare la suprafața zonei anale și perianale inflamate, calmând durerea, iritația, senzația de usturime și mâncărime. De asemenea, ProctoRapid, cremă rectală accelerează procesul natural de regenerare a țesutului afectat din jurul hemoroizilor.
Prin compoziția sa, ProctoRapid, cremă rectală creează un mediu nefavorabil dezvoltării microorganismelor, protejând țesutul lezat de infecții. Datorită ingredientelor atent selecționate, ProctoRapid, cremă rectală are și o acțiune protectoare asupra vaselor de sânge de la nivelul hemoroizilor, contribuind la scăderea dimensiunii acestora.

Citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de a utiliza ProctoRapid, cremă rectală, chiar dacă ați mai utilizat acest dispozitiv medical. Este posibil ca aceste informații să se fi modificat de la ultima utilizare conform ultimelor cercetări în domeniu.
Acest dispozitiv medical poate fi eliberat fără prescripție medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizați ProctoRapid, cremă rectală cu atenție pentru a obține cele mai bune rezultate. Păstrați aceste instrucțiuni. Se poate să fie necesar să le recitiți.

Informații generale
Hemoroizii sunt vase de sânge inflamate și dilatate ce se formează în zona anusului și a părții inferioare a rectului. Hemoroizii pot fi clasificați, după localizare, în hemoroizi interni (cu localizare intrarectală), hemoroizi externi (în afara anusului) și hemoroizi micști (localizați atât intern, cât și extern).
Condițiile care favorizează apariția hemoroizilor sunt multiple: sedentarismul, statul prelungit în picioare, munca fizică ce presupune un efort crescut, alimentația inadecvată (săracă în fibre, condimentată), obezitatea, constipația cronică sau diareea, sarcina, nașterea.
Simptomele cel mai des întâlnite constau în prurit și senzație de arsură în jurul anusului (cel mai adesea după defecare), sângerare (sânge roşu aprins ce apare la sfârşitul scaunului) și chiar externalizarea hemoroizilor.

Indicații
ProctoRapid, cremă rectală este indicat în:
- prevenția și tratamentul hemoroizilor interni și externi;
- tratamentul adjuvant sau de prevenție al fisurilor anale, criptitelor, papilitelor, fistulelor anale, anitei și perianitei, trombozelor hemoroidale;
- după intervențiile chirurgicale de înlăturare a hemoroizilor și post-epiziotomie.

Beneficii Assista ProctoRapid crema:

  • Calmează senzația de mâncărime, durere și usturime;
  • Reduce congestia locală;
  • Favorizează oprirea sângerării și cicatrizarea leziunilor;
  • Reduce inflamația și edemul;
  • Stimulează regenerarea țesutului lezat din jurul hemoroizilor;
  • Protejează țesutul de infecții.

Mod de utilizare Assista ProctoRapid crema:

Aplicare externã (perianal)
După toaletarea și uscarea zonei afectate, aplicați ProctoRapid, cremă rectală pe deget pe o lungime de 1 cm și masați ușor.
Aplicare intrarectal
1. Înfiletați aplicatorul rectal pe filetul tubului.
2. Presați tubul până în momentul în care crema iese prin orificiul din vârful aplicatorului (pentru a lubrifia vârful aplicatorului înainte de introducerea în rect).
3. Introduceți complet aplicatorul în rect și presați ușor tubul în timp ce scoateți treptat aplicatorul din rect.
4. După folosire, spălați bine aplicatorul.

ProctoRapid, cremă rectală se aplică de 2-3 ori pe zi sau la nevoie, după o prealabilă efectuare a toaletei locale, până la dispariția completă a simptomelor.

Efecte nedorite
Tratamentul cu ProctoRapid, cremă rectală este, în general, bine tolerat.

Sarcină și alăptare
Consultați medicul înainte de a utiliza orice produs în timpul sarcinii și alăptării.
ProctoRapid, cremă rectală poate fi folosit în sarcină și alăptare.

Atenționări și precauții
În cazul sângerărilor rectale, consultați medicul înainte de a folosi acest produs, pentru a permite stabilirea unui diagnostic corect.
Nu utilizați produsul în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele produsului. Dacă ambalajul prezintă deteriorări ce compromit integritatea tubului, nu folosiți acest produs.
Nu aruncați ambalajul gol în mediul înconjurător.

Condiții de păstrare 25oC

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Compoziție
Acid hialuronic (sare de sodiu), extract de Hamamelis virginiana, extract de Aloe vera, extract de Ruscus aculeatus, extract de Helichrysum italicum, ulei de migdale, alcool cetilstearilic, octildodecanol, macrogol-6 stea- rat/stearat de glicol/macrogol-32 stearat, macrogol cetostearileter 12, parafină lichidă, poligliceril-6 distearat
/esteri de Jojoba/esteri poliglicerici ai acizilor grași din ceara de albine/alcool cetilic, propilenglicol, fenoxietanol/ p-hidroxibenzoat de metil/ p-hidroxibenzoat de etil/etilhexilglicerină, p-hidroxibenzoat de n-propil, apă purificată.

Ambalaj
Cutie de carton cu un tub de aluminiu ce conține 25 g sau 40 g cremă, un aplicator rectal cu marcaj CE și instrucțiuni de utilizare.

Data expirării
A nu se utiliza după data expirării înscrisă pe ambalaj.

ProctoRapid, cremă rectală este un dispozitiv medical de clasă I, nesteril și fără funcție de măsurare, conform Directivei Consiliului European pentru dispozitive medicale 93/42/EEC.
Data la care aceste instrucțiuni au fost revizuite: septembrie 2018

Assista ProctoRapid crema, 25 g

în stoc
37,90 RON
Mai multe informații
SKU 106003
OTC Nu
EAN 009461007955
Brand ASSISTA
Line Nici unul
Campanii Campanie 2+1cadou
BBD 31 mar. 2027
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs