Baston ortopedic din aluminiu

Cod Produs: ORTHO-401

Nota produs: 3.21/5 (14 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Bastonul ortopedic are corpul fabricat din aluminiu anodizat. Are culoarea argintie, iar manerul bastonului este confectionat din polipropilena de inalta densitate, ceea ce asigura o prindere eficienta pentru pacient in timpul deplasarii. Bastonul poate fi folosit atat cu mana dreapta, cat si cu cea stanga. Se curata usor si are o greutate redusa.

Descriere

Pentru ce se recomanda bastonul ortopedic din aluminiu

Acest produs este destinat utilizarii temporare sau permanente de catre persoanele cu handicap usor, in faza de recuperare posttraumatica, in urma unei interventii chirurgicale sau a imobilizarii in ghips. Bastonul are rolul de a compensa instabilitatea pacientului din timpul deplasarii, putand fi utilizat intensiv in toate activitatile cotidiene.

Caracteristici ale bastonului ortopedic din aluminiu

Bastonul este prevazut cu un buton cu ajutorul caruia poate fi reglat rapid pe inaltime, acest reglaj fiind posibil in 10 trepte. Sustine o greutate maxima a utilizatorului de 100 de kg. La partea de sprijin pe sol este prevazut cu un amortizor din cauciuc contra zgomotului si pentru o mai buna aderenta. Este rezistent la socuri, uzura si murdarie.

 

CUMPARA BASTONUL ORTOPEDIC DIN ALUMINIU, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS