Calculator de sarcina

Bebelusul se va naste foarte curand, dar cand mai exact? Raspunde-ti la aceasta intrebare folosind calculatorul nostru de sarcina. Un calculator de sarcina usor de utilizat si cu rezultate sigure, in functie de corectitudinea si acuratetea informatiilor introduse in formula de calcul.

Calculatorul nostru de sarcina poate sa-ti ofere un raspuns corect doar daca data ultimei tale menstruatii a fost introdusa corect. Astfel, daca vei introduce o data corecta a ultimei menstruatii, rezultatul obtinut este unul precis, sugerandu-ti data posibila a venirii pe lume a bebelusului tau.

Orice viitoare mama isi doreste sa stie data de nastere probabila a bebelusului ei. Dorinta viitoarelor mamici poate fi indeplinita, simplu si rapid, cu ajutorul unui calculator de sarcina. Asadar, utilizand acest calculator de sarcina poti afla, in mai putin de un minut, o data estimativa a nasterii, ceea ce ar putea fi un punct de plecare important in monitorizarea dezvoltarii sarcinii.

Calculatorul nostru de sarcina va oferi un rezultat corect, de maxima acuratete, in functie de corectitudinea informatiilor introduse de tine, precum si de regularitatea ciclului tau menstrual.

Pe scurt, rolul unui calculator de sarcina este acela de a te ajuta sa determini data de nastere probabila a bebelusului tau. Desi orientative, rezultatele ce-ti sunt puse la dispozitie de calculatorul nostru de sarcina te ajuta sa fii cat de cat pregatita pentru momentul nasterii care se apropie cu pasi repezi.