• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Corectoare estetice pentru urechi Otostick Bebe

Cod Produs: CEU-OTOB

Nota produs: 3.59/5 (297 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Otostick Bebe sunt proteze siliconice transparente aproape invizibile care ajuta la corectarea estetica imediata a urechilor decolate (clapauge). Otostick Bebe sunt realizate din materiale hipoalergenice, pot fi  folosite cu succes atat de catre adulti cat si de copii incepand cu varsta de 3 luni.

Cum se aplica corectoarele estetice pentru urechi, Otostick

Corectoarele estetice pentru urechi sunt de uz extern si se fixeaza in zona posterioara a urechii si partea adiacents a capului. Fixarea se face cu ajutorul unui adeziv special care mentine urechea in pozitie dreapta in mod natural. Otostick este un produs sanitar clasa 1, care nu da dureri si nu are efecte secundare.

De la ce varsta se poate utiliza Otostick

Otostick vine in doua variante de produs. Otostick si Otostick Bebe. Otostick Bebe este recomandat incepand cu varsta de 3 luni, iar Otostick este recomandat incepand de la varsta de 3 ani.
In functie de varsta si morfologia urechii, studiile efectuate de catre firma producătoare arata rezultate de corectie totala prin purtarea sistematica, la bebelusi, copii si adolescenti. La adulti corectia definitiva nu este garantata, decat cea estetica imediata.

Care este durata de folosire a unei perechi de Otostick Bebe

Durata de folosire a unei perechi este de 3 pana la 7 zile, insa aceasta poate varia in functie de caz. Otostick Bebe ofera un aspect foarte natural, este discret si nedureros. Cu efect inca de la prima utilizare! Se aplica foarte usor. Purtarea acestor corectoare estetice nu reprezinta un impediment in realizarea igienei zilnice inclusiv a spalarii parului, deoarece sunt rezistente la apa si nu exista riscul desprinderii. Otostick Bebe poate fi purtat la dus, baie, inot, pe durata activitatilor de gimnastica, sau in timpul oricarei alte activitati sportive ori de relaxare, chiar si in timpul somnului.

Aceste dispozitive medicale sunt produse in Spania in conformitate cu legislatia spaniola in vigoare, APPS-EXT-01/2011; APPS-EXT-02/2013 CE.