Sustinatorii plantari personalizati: 5 intrebari si raspunsuri

Cine are nevoie de sustinatori plantari?

Sustinatorii plantari sunt recomandati pentru tratarea unor probleme de statica ale piciorului: calcaneovalgus, picior scobit, bataturi, picior plat, sindromul Morton, exostoza calcaneana, dar se pot utiliza si de catre persoanele care nu prezinta afectiuni ale talpii, pentru prevenirea unor eventuale probleme sau pentru confortul propriu.

Cum se confectioneaza?

Este necesara o examinare a talpii prin procedura de amprentare plantara computerizata. Examinarea este menita sa masoare distributia presiunii din talpa si ofera o imagine digitala cu rezolutie mare. Astfel se pot deosebi foarte eficient diferite probleme de statica ale piciorului.

sustinatori plantari pentru afectiuni ale piciorului, platfus

Care sunt avantajele fata de branturile standard?

Statica piciorului este ca o amprenta plantara – difera la fiecare om. De aceea este important ca sustinatorul plantar sa fie fabricat exact dupa amprenta plantara. Modulele de la bolta transversala sau longitudinala trebuie sa fie exact la locul lor, masura de corectie trebuie sa fie ideala.

Cum se intretin?

Se pot sterge cu o laveta umeda si se usuca departe de sursele de caldura directa.

Cat costa si unde puteti comanda?

Pretul sustinatorilor plantari pleaca de la 130 lei. Procedura de amprentare se realizeaza GRATUIT (când comandati o pereche de sustinatori plantari), la Centrele de diagnosticare a talpii din magazinele Catena Pas cu Pas – Bucuresti:

Stefan cel Mare, nr. 48, Sector 2, 0741.106.729
Bd. Nerva Traian, nr. 16, Sector 3, 0743.004.100
Str. Dr. I. Felix nr.75, Sector 1, 0743.004.567
Bd. Ion Mihalache, nr. 193, Sector 1, 0744.381.843

IN CURAND! Serviciul este disponibil si in Catena Pas cu Pas – Brasov, Str. Branduselor, nr. 74, tel. 0747.225.893, cu programare prealabila.