Orteza posturex

Cod Produs: OBG - 0139

Nota produs: 3.44/5 (104 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  99 RON

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Orteza posturex este orteza de sustinere a coloanei vertebrate utilizata pentru sustinerea  pozitiei, in cazul tulburarilor ortostatice si in cazul musculaturii slabite a spatelui si a umerilor. Ajuta la stimularea senzatiei de postura corecta a coloanei toracice superioare si a segmentului interscapular.

Pentru ce se recomanda orteza posturex

Orteza posturex ajuta la stimularea senzatiei de postura corecta a coloanei toracice superioare si a segmentului interscapular. Aceasta orteza este recomandata pentru corectarea pozitiilor vicioase ale coloanei dorsale, dureri cronice de spate, pentru prevenirea sau reducerea cifozei usoare, corectarea tinutei vicioase, in cazul musculaturii slabite a spatelui si a umerilor.

Caracteristici ale ortezei posturex

Orteza este confectionata din material textil elastic permeabil pentru aer prevazuta cu 2 atele paravertebrale din silicon, are 2 benzi elastice care cuprind umerii si sunt fixate pe torace, corectand prin tractiune pozitia trunchiului; inchiderea se face cu scai (velcro). Orteza posturex este abricata din material elastic, antiperspirant: 40% Bumbac, 30% nilon, 15% poliviscon, 15% elastan.

Marimi disponibile: S 64-72 cm, M 72-80 cm, L 80-90 cm, XL 90-100 cm, XXL 100-110 cm, XXXL 110-120 cm

 

CUMPARA ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS