• Ortezele lombosacrale sunt recomandate pacientilor care au suferit accidentari sau interventii chirurgicale si care se afla in perioada de recuperare posttraumatica.
  • Sunt ideale pentru persoanele care acuza dureri lombare din pricina tulburarilor articulare.
  • Orteza lombosacrala este de asemenea folositoare in caz de insuficienta musculara posturala la nivelul coloanei lombare si pentru diminuarea durerilor articulatiei sacroiliace.

Orteza lombosacrala ofera suport pentru muschii abdominali dupa nastere, reduce durerea si previne leziunile partii inferioare a spatelui. Ajuta la tratarea discopatiilor lombare si a diferitelor dureri ale zonei lombare si sacrale.

Ortezele lombosacrale sunt ideale pentru soferi, sportivi, pentru persoanele care lucreaza in domeniul constructiilor si pentru cele care depun efort fizic constant.

  • Stabilizeaza partea lombara si lombosacrala la nivelul coloanei vertebrale.
  • Ajuta la eliminarea disconfortului si ameliorarea durerii cauzate de diverse tipuri de traumatisme si afectiuni la nivelul articulatiei.
  • Permite pielii sa respire foarte bine si asigura o absorbtie eficienta a transpiratiei. Amelioreaza durerile de spate cauzate de postura incorecta, aceasta fiind corectata dupa folosire.

Sunt confectionate din material de calitate, care mentin caldura corporala si care sunt rezistente in timp.

Orteza lombosacrala este usor de aplicat si de intretinut.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas, orteze lombosacrale

La Catena Pas cu Pas gasiti orteze lombosacrale confectionate din materiale de foarte buna calitate si pot fi utilizate atat de barbati cat si de femei. Sunt produse rezistente la purtare indelungata si se curata cu usurinta. Sunt usor de aplicat iar forma permite mascarea ortezei cu usurinta sub imbracaminte.