Afișez toate cele 6 rezultate


Pielea pacientului diagnosticat cu diabet necesita ingrijire speciala, fiind predispusa la deshidratare si iritatii, totodata pacientul risca sa dezvolte afectiuni la nivelul membrelor inferioare. Spre exemplu, piciorul diabetic apare atunci cand vasele de sange si nervii sunt afectate, si reprezinta o complicatie majora care poate duce la amputarea partiala sau totala a membrului.

Gama de produse ingrijire diabetici este dedicata pielii vulnerabile si sensibile, hidrateaza intensiv pielea uscata, prevenind procesul de glicare. Impiedica si reduce iritarea pielii, discoloratia, neutralizand efectul nociv al radicalilor liberi. Pentru a mentine piciorul uscat si protejat, ciorapii fara cusaturi si cei cu fir de argint sunt cea mai buna solutie, argintul avand un excelent rol antimicrobian.

Pantofii sunt realizati fara cusaturi, din materiale speciale care pastreaza piciorul relaxat si nu il strang, adaptandu-se la forma piciorului. Branturile imbunatatesc circulatia sangvina de la nivelul extremitatilor si reduc semnificativ presiunea exercitata in zonele sensibile ale talpii.

Intrati pe www.catenapascupas.ro sau intrebati in magazinele Catena Pas cu Pas despre produsele de ingrijire diabetici: sosetele, branturile incaltamintea si crema pentru ingrijirea piciorului diabetic, sapunul de corp special, lotiunea si crema pentru ingrijire corporala pentru persoanele cu diabet, incaltaminte ortopedica de recuperare si cosmetice organice „prietenoase” cu pielea sensibila.