Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Centuri prenatale

Centuri prentale In timpul sarcinii, corpul trece printr-o perioada marcata de aparitia unor probleme specifice, iar una dintre acestea este greutatea suplimentara careia corpul trebuie sa ii faca fata si care poate duce, de multe ori, la dureri lombare. Tocmai de aceea, pe masura ce sarcina evolueaza, medicii specialisti pot recomanda achizitionarea si purtarea unor centuri prenatale.

Centurile prenatale au rolul de a te ajuta sa scapi de durerile de spate din perioada sarcinii, de a impiedica aparitia vergeturilor si de a indeparta riscul de blocaj muscular. In plus, potrivit unor studii, se pare ca purtarea unei centuri prenatale ar joaca un rol important si in prevenirea contractiilor false.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

2 produse

Setati descendent
produse pe pagină