Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: HARTMANN
HartMann MoliCare Skin Spuma curata si ingrijeste pielea prin continutul de substante uleioase si creatina. Produsul este recomandat persoanelor imoblizate la pat si celor care sufera de incontinenta.

Spuma pentru curatarea pielii MoliCare

în stoc
28,40 RON

  • MoliCare este o spuma de curatare, indicata pentru persoanele cu incontinenta, recomandata inclusiv celor imobilizate la pat.
  • Spuma pentru curatarea pielii are urmatoarele beneficii: curata pielea eficient si delicat, ingrijeste pielea datorita substantelor emoliente si hidratante, neutralizeaza mirosurile neplacute, nu necesita apa, este neutra din punct de vedere al pH-ului si nu contine substante chimice.

Caracteristici ale Molicare Skin spuma de curatare 400ml


Se aplica direct pe piele, lasand-o sa actioneze 30 de secunde, apoi zona se curata cu un prosop moale. Aceasta spuma este neutra din punct de vedere al pH-ului.

Pentru ce se recomanda Molicare Skin spuma pentru curatarea pielii 400ml


Produsul este recomandat persoanelor imobilizate la pat si celor cu incontinenta. Aceasta spuma de curatare ingrijeste prin continutul de substante uleioase si creatina ajutand la refacerea mecanismelor defensive ale pielii. Prin continutul bogat in amoniac si enzime digestive, urina si materiile fecale ataca structura de rezistenta a pielii provocand iritatii, infectii sau fisuri tegumentare. In cazul pacientilor imobilizati la pat, spuma Molicare este alternativa eficienta si comoda, nefiind nevoie de apa.
Forma de prezentare: spray 400 ml
 
CUMPARA MOLICARE SKIN SPUMA DE CURATARE 400ML, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 4052199260938
SKU 83836
Brand HARTMANN
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs