Sustinatori plantari-personalizati

Cod Produs: PED 56

Nota produs: 3.89/5 (114 voturi)

Cantitate

Pret:  125 RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Sustinatorul plantar personalizat, din piele, fabricat pe baza de amprentare plantara computerizata, din materiale biocompatibile, ofera un confort sporit picioarelor dvs.

Pentru ce se recomanda sustinatorii plantari personalizati

Sustinatorii plantari sunt recomandati pentru tratarea unor probleme de statica ale piciorului: calcaneovalgus, picior scobit, bataturi, picior plat, sindromul Morton, exostoza calcaneana, dar se pot utiliza si de catre persoanele care nu prezinta afectiuni ale talpii, pentru prevenirea unor eventuale probleme sau pentru confortul propriu.

Sustinatorii plantari personalizati sunt fabricati pe baza de amprentare plantara computerizata, din materiale biocompatibile, ce ofera un confort sporit picioarelor dvs. Modulele incluse in structura sustinatorului plantar ajuta la sustinerea boltii plantare transversale si longitudinale, stabilizeaza si corecteaza pozitia calcaneului, ameliorand durerile prin distributia egala a greutatii corporale.

Caracteristici ale sustinatorilor plantari personalizati

Sustinatorii plantari personalizati se pot realiza atat pentru copii, cat si pentru adulti. Amprentarea plantara computerizata se face de catre personalul Catena Pas cu Pas. Termenul de executie a sustinatorilor plantari este de 15 zile.

 

Talonetele personalizate: corecteaza afectiunile ortopedice si ofera confort in timpul mersului

Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din:

BRASOV

BUCURESTI


Deschide videoclipul