Talonete ortopedice personalizate din spuma cu memorie

Cod Produs: PED 57

Nota produs: 3.50/5 (4 voturi)

Cantitate

Pret: 125 lei

Cuvinte cheie: , , , ,

Talonetele ortopedice sau sustinatorii plantari sunt fabricati in urma scanarii talpii,  procedura poarta numele de amprentare plantara computerizata. Pentru confectionarea talonetelor se vor folosi diverse module pentru corectie pentru ridicarea boltei transversale prabusite sau pentru descarcarea anumitei zone, depinde de fiecare afectiune in parte.

Pentru ce se recomanda sustinatorii plantari din spuma de memorie/ talonetele ortopedice personalizate

Sustinatorii plantari personalizati sunt indicati pacientilor cu probleme de statica a piciorului: calcaneus valgus, picior scobit, bataturi, picior plat, sindromul Morton, exostoza calcaneana. Amelioreaza durerile prin distribuirea egala a greutatii corporale. Produsul poate fi folosit si de catre persoane care nu prezinta afectiuni ale picioarelor, pentru prevenirea eventualelor probleme sau pentru confort suplimentar.

Caracteristici ale sustinatorilor plantari din spuma de memorie/ talonetele ortopedice personalizate

Talonetele ortopedice sunt 100% personalizate prin procedura de amprentare plantara. Practic, talpa este scanata cu ajutorul unui computer, apoi ortopedul hotareste care sunt modulele de corectie de care aveti nevoie. Termenul de executie a sustinatorilor plantari este de 15 zile. Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din magazinele Catena Pas cu Pas – Bucuresti:

Stefan cel Mare nr. 48 (0741.106.729)
Str. Nerva Traian nr. 16 (0743.004.100)
Dr. Felix nr. 75 (0743.004.567)
B-dul Ion Mihalache nr. 193 (0744.381.843).

 


Deschide videoclipul