Afișez 1 - 12 din 38 de rezultate


Carjele cu sprijin pe antebrat sunt dispozitive pentru mers, care asigura pacientului o deplasare independenta. Sunt executate din material de calitate superioara si sunt utile unei game largi de utilizatori. Acestea au un design modern, ceea ce le asigura un aspect placut, fiind in acelasi timp practice, sigure si confortabile.

Carja cu sprijin pe antebrat poate fi folosita vreme indelungata, manerul fiind realizat in asa fel incat sa previna bataturile si iritatiile care pot aparea in timpul utilizarii de catre pacient. Este usor de intretinut si se curata fara dificultate.

Carjele cu sprijin pe antebrat pot fi reglate pe inaltime, sunt solide si dispun de finisaje superioare. Sunt recomandate persoanelor cu probleme de echilibru si celor care au suferit traume sau interventii chirurgicale la unul dintre membrele inferioare.

In partea inferioara, carja cu sprijin pe antebrat dispune de un tampon confectionat din cauciuc sintetic, care are rolul de a reduce zgomotul la contactul cu solul si de a asigura aderenta in timpul mersului.