Orteza pentru cot este un produs ideal pentru persoanele care necesita o fixare confortabila si o compresie uniforma asupra articulatiei si a muschilor. Pentru ca fixarea si compresia fie excelente, ortezele pentru cot sunt fabricate din material de calitate superioara, ceea ce le face rezistente la uzura, asigurand pacientului si un confort sporit.

Orteza pentru cot mentine pielea uscata pe durata diverselor activitati, permitand corpului sa respire. Este un produs unisex, putand fi folosit de catre persoanele de orice varsta si cu orice conformatie corporala. Cotierele permit fixarea sigura a cotului, fiind utile atat pentru a preveni eventuale leziuni cat si pentru a le putea trata.

Orteza pentru cot se recomanda pacientilor aflati in perioada de recuperare in urma unei interventii chirurgicale la nivelul articulatiei cotului, in cazul contuziilor si al traumatismelor, sau pentru a preveni suprasolicitarea articulatiei. Ortezele pentru cot sunt indicate si persoanelor care sufera din cauza unor afectiuni degenerative ale articulatiilor, precum artroza si artrita.

Orteza pentru cot asigura protectie in timpul efortului fizic. Are forma anatomica si poate fi purtata in fiecare zi.