Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: VENERIS
Veneris test infectii urinare depisteaza infectia tractului urinar inferior (cistita), cat si cel superior (pielonefrita), prin masurarea celor patru parametri semnificativi din urina: leucocite, nitriti, proteine si sange.

Veneris Test Infectii Urinare x 2 buc

în stoc
19,90 RON
  • Infectia urinara reprezinta cea mai frecventa boala a tractului urinar: uretra, vezica urinara, ureterele si rinichii.
  • Pot prezenta o infectie urinara atat barbatii, cat si femeile si copiii. Majoritatea celor care sufera de infectii urinare sunt femeile, datorita uretrei scurte ce favorizeaza patrunderea germenilor. Cu toate acestea, barbatii varstnici sunt, de asemenea, afectati daca au o prostata marita care impiedica eliminarea urinei.
  • La persoanele sanatoase, urina este sterila (nu contine microorganisme). Una dintre cele mai bune metode de a va mentine tractul urinar sanatos, este sa va goliti complet vezica urinara, la intervale regulate.
  • In general, o infectie apare in uretra si apoi se poate raspandi in tractul urinar superior si pana la rinichi. Simptomele variaza considerabil: arsuri la urinare sau nevoia de a urina frecvent. De asemenea, urina poate fi tulbure si cu miros neplacut.

Pasi de utilizare Veneris Test Infectii Urinare



  1. Colecteaza proba de urina intr-un recipient curat si uscat.
  2. Scoate testul din ambalaj fara sa atingi campurile de testare.
  3. Introdu testul cu cele 4 campuri in proba de urina.
  4. Citeste rezultatul dupa 1 minut (pentru nitriti, proteine si sange) sau 2 minute (pentru leucocite).

In cazul in care Testul este Pozitiv





Aveti in vedere faptul ca un rezultat pozitiv nu presupune prezenta in urina a celor patru parametri. Daca rezultatul este pozitiv pentru unul singur, cel mai probabil ceva este in neregula, chiar daca motivul nu este o infectie urinara. Luati legatura cat mai repede cu medicul dvs, pentru o diagnosticare precisa. Pentru consult, va rugam sa aveti la dvs. instructiunile de utilizare astfel incat medicul va fi informat in ceea ce priveste testul efectuat de dvs.








In cazul in care Testul este Negativ





Aveti in vedere faptul ca rezultatul este negativ daca fiecare parametru al testului a dat un raspuns negativ. Daca prezentati in continuare simptome specifice infectiei tractului urinar sau oricare alte simptome, va rugam sa va adresati medicului pentru o investigatie mai amanuntita.










COMANDA VENERIS TEST INFECTII URINARE, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM  PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS




Mai multe informații
OTC Nu
EAN 015555190410
SKU 73925
Brand VENERIS
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs