Benzi fitness

O banda fitness este un accesoriu indispensabil pentru persoanele care practica aerobic sau fitness, insa se poate dovedi utila si in procesul de recuperare care are loc dupa o accidentare.

In cazul utilizarii unei benzi de fitness in perioada de recuperare postoperatorie, aceasta va avea rolul de a ajuta pacientul sa execute corect exercitiile recomandate de medic (exercitii de tonifiere musculara pentru umeri, spate, abdoment, piept, picioare sau brate).

Benzi kinesio

O banda kinesio este folosita pentru a reduce durerile care pot aparea la nivelul incheieturii mainii sau articulatiei umarului, pentru a reduce durerea cauzata de diverse traumatisme care pot aparea la nivelul articulatiei genunchiului, precum si pentru reducerea durerii si a traumatismelor din zona cervicala.

De asemenea, purtarea unei benzi kinesio este recomandata in timpul antrenamentelor sportive pentru a sustine articulatiile si muschii. In plus, este utila pentru activarea sistemului limfatic si nu produce niciun fel de disconfort la purtare.