Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Movial Plus sau, cum scapam de durerile articulare

Data publicării: 2 octombrie 2017 Ultima actualizare: 28 iunie 2019
Incepem prin pierderea bunei dispozitii si continuam cu sedentarism fortat de impactul negativ al durerii atunci cand ne miscam. Miscarea este una dintre primele recomandari ale medicilor mai ales atunci cand apar durerile articulare insa organismul nostru are nevoie de adjuvant in acest proces. Pentru ca natura ne pune la dispozitie cele mai bune solutii, Movial Plus aduce ingredientele naturale si eficiente pentru optima functionalitate a articulatiilor noastre: acidul hialuronic cu greutate moleculara mare, colagenul hidrolizat de tip II, extractul de rodie si vitamina C.

Movial plus – o formula inovativa completa

Pentru ca natura ne pune la dispozitie cele mai bune solutii, Movial Plus aduce ingredientele naturale si eficiente pentru optima functionalitate a articulatiilor noastre: acidul hialuronic cu greutate moleculara mare, colagenul hidrolizat de tip II, extractul de rodie si vitamina C. Specialistii spanioli au introdus in formula Movial Plus acidul hialuronic cu greutate moleculara mare pentru a stimul productia de noi celule sinoviale, determinand astfel secretia unui lichid sinovial cu vascozitate optima. Movial plus reduce astfel frecarea intre suprafetele articulare aflate in suferinta, cu reducere durerile articulare si cresterea mobilitatii. Colagenul hidrolizat de tip II din structura Movial plus stimuleaza secretia endogena de colagen natural. Acest colagen ajuta la refacerea structurii fibrelor din matricea cartilaginoasa si din ligament, diminuand procesul de degenerescenta a acestora. In acelasi timp are un efect sinergic cu acidul hialuronic pentru cresterea vascozitatii lichidului sinovial. Extractul de rodie este un puternic antiinflamator natural si reduce inflamatia membranei sinoviale, diminuand astfel nivelul durerii. Reduce productia lichidului sinovial de calitate necorespunzatoare si a produsilor de oxidare. Vitamina C, al patrulea element din compozitia Movial Plus, un antioxidant natural cu eficienta crescuta neutralizeaza produsii de oxidare din articulatie (radicali liberi, citokine, enzime proteolitice). Astfel, sustine actiunea colagenului hidrolizat de tip II, prin inhibarea hialuronidazei produsa la nivelul articulatiei. Profil de siguranta si eficienta demonstrat pentru Movial Plus 1-2 capsule/zi, in cure de 4-6 luni •    Certificarea ANAD (Agentia Nationala AntiDoping); •    Avizarea IBA si certificarea la nivel international; •    Administrarea sportivilor de la Atletico Madrid de catre medicul sportiv Villaron care a demonstrat pe langa profilul de siguranta in administrare si eficacitatea in reducerea durerii si cresterea mobilitatii in urma studiului clinic desfasurat atat pe sportivii din lotul principal cat si pe ceilalti sportivi ai clubului. Daca esti un om caruia ii place sa faca sport iar timpul tau liber este dedicat activitatilor care presupun miscare, trebuie sa stii ca articulatiile iti sunt supuse constant atunci cand faci efort. Movial Plus este un real ajutor pentru persoanele care isi constientizeaza stilul de viata activ si care nu vor sa lase sedentarismul sa le afecteze vietile. Acest supliment alimentar natural este conceput special pentru a imbunatati calitatea vietii atat persoanelor care sufera din cauza durerilor articulare cat si celor care prezinta factori de risc ce pot sa declanseze durerile.

Movial Plus – cui se adreseaza

Categoriile de persoane care pot beneficia de Movial Plus includ pe cei in varsta (sunt cele mai predispuse din cauza uzurii articulare), sedentarii (de exemplu persoanele care petrec foarte mult timp la birou in aceeasi pozitie sau imobilizati din cauza diferitelor probleme de sanatate, sportivii de performanta si amatori. Incepem prin pierderea bunei dispozitii si continuam cu sedentarism fortat de impactul negativ al durerii atunci cand ne miscam. Miscarea este una dintre primele recomandari ale medicilor mai ales atunci cand apar durerile articulare insa organismul nostru are nevoie de adjuvant in acest proces.

Movial Plus - recomandari

Este recomandat sa pastrati acest produs intr-un loc uscat, ferit de umiditate si trebuie sa aveti grija sa nu fie la indemana copiilor. Nu trebuie sa fie administrat copiilor sub 12 ani si nici femeilor care alapteaza sau sunt insarcinate. Alt aspect important este acela ca nu trebuie sa depasiti doza recomandata, acest supliment alimentar nefiind un inlocuitor pentru o dieta variata si echilibrata; Movial Plus nu tine locul unui stil de viata sanatos. Este un produs care nu contine substante interzise sau dopante, ceea ce face ca acesta sa poata fi consumat si de catre sportivi. Pentru ca nu contine zahar sau alte glucide, poate fi folosit inclusiv de diabetici. Este posibil sa observati rezultate chiar si in 21 de zile, insa petru a asigura regenerarea articulara este important sa folositi acest supliment alimentar in cure de minim 3 luni.