Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: MATRIX FARMA
Bratarile impotriva vomei pentru adulti sunt indicate in diverse situatii, contribuie la prevenirea si atenuarea starilor de greata si ameteala asociate cu raul de transport sau cauzate de sarcina ori alte tratamente medicamentoase.

Bratari impotriva vomei pentru adulti

în stoc
41,40 RON

Caracteristici ale bratarilor impotriva vomei pentru adulti


Bratarile sunt confectionate dintr-un material elastic. Produsul se poarta la incheietura mainii, fiind confortabil si discret.

Cand se recomanda bratarile impotriva vomei pentru adulti


Prin intermediul presopuncturii aceste bratari se dovedesc extrem de utile pentru combaterea starii de greata si voma in timpul calatoriilor (masina, autocar, tren, vapor, avion), in timpul sarcinii, a tratamentului chimioterapeutic, anesteziilor. Senzatia de voma, greata, ameteala sau starea de letargie pot fi combatute prin intermediul acestor bratari.
Mod de functionare: actioneaza prin apasarea punctului de presopunctura NEI KUAN de pe fiecare incheietura a bratelor cu o semisfera de plastic.
Retineti ca utilizarea bratarilor impotriva vomei nu implica medicatie, deci nu produce efecte secundar asociate tratamentului cu medicamente antiemetice si pot fi purtate pe fiecare incheietura oricand simtiti starea de greata. Nu produce somnolenta.
Culori disponibile: negru si gri.
 
CUMPARA BRATARI IMPOTRIVA VOMEI PENTRU ADULTI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 5015259005121
SKU 47198
Brand MATRIX FARMA
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs