Calculator greutate ideala

Greutatea ideala este un concept relativ vag deoarece nu are o definitie precisa. Din punct de vedere pur medical, greutatea ideala a unei persoane este aceea pentru care riscurile induse de greutate (hipertensiune, boli cardiovasculare, diabet etc.) sunt minime.

Una dintre conditiile esentiale pentru o sanatate optima este obtinerea si mentinerea unei greutati corporale optime. De aceea, desi termenul de greutate ideala este unul vag, este important sa ai o idee orientativa despre ce inseamna “greutate ideala” in cazul tau. Pentru a obtine un raspuns, iti punem la dispozitie un calculator de greutate ideala, pentru a-ti evalua rapid greutatea optima, in baza informatiilor legate de sex, varsta si inaltime.

Calculeaza cu usurinta greutatea ideala

In cazul in care simti ca te-ai ingrasat sau ca ai slabit, poti utiliza aplicatia noastra, ce iti ofera un calcul orientativ al greutatii ideale, pentru ca tu sa stii unde te situezi, rapid si simplu.

Calculator greutate ideala – un instrument rapid, care te ajuta sa iei cele mai corecte decizii privind dieta si stilul de viata.

Alege-ti genul