Afișez 1 - 12 din 45 de rezultate


Descopera gama noastra de Carje ortopedice pentru adulti, compacte si rezistente! Vezi si gama noastra de dispozitive de mers pentru copii aici: Dispozitive pentru mers – Catena Pas cu Pas.

✓ Faciliteaza mersul, creste stabilitatea si reduce oboseala

Carjele ortopedice au rolul de a facilita miscarea independenta si de a creste siguranta in timpul deplasarii, compensand instabilitatea membrului inferior afectat sau redistribuind sarcina de la nivelul acestuia catre brate, indiferent daca sunt destinate utilizarii temporare sau permanente.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas, carje ortopedice pentru adulti

Pentru pacienti care au suferit accidentari avem diverse modele de carje cu sprijin subaxilar sau carje cu sprijin pe antrebrat, inclusiv modele de carje ortopedice pentru copii, la pret accesibil pentru toate buzunarele. De asemenea, sunt realizate din materiale de calitate, motiv pentru care le fac rezistente si usoare pentru a functiona eficient, gestionand greutatea utilizatorilor.

Oferim o mare varietate de carje pentru toate nevoile, de la cele mai simple, concepute pentru perioade scurte de reabilitare, pana la cele mai sofisticate, precum carjele pliabile sau proteza medicala pentru picior iWALK 3.0.

Carjele ortopedice Catena Pas cu Pas pot fi:

  • fixe
  • reglabile pe inaltime sau pliabile
  • cu mai multe puncte de sprijin
  • cu sprijin pe antebrat
  • cu sprijin subaxilar
  • ergonomice.

Avem o gama mare de carje medicale care sa raspunda nevoilor variate. Spre exemplu cele reglabile permit ajustarea in functie de inaltimea pacientului, oferind un plus de confort.

Pentru si mai multe informatii privind oferta noastra de carje ortopedice, nu ezitati sa ne contactati. Cu ajutorul specialistilor nostri, veti alege acele modele de carje ortopedice de care aveti nevoie.

Afla mai multe despre carje