Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Organizatoare medicamente

In magazinul online Catena Pas cu Pas gasesti organizatoare medicamente utile pacientilor care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata cat si de scurta durata. 

Un organizator medicamente este solutia profesionala pentru dozarea medicamentelor, ajutand utilizatorul sa-si organiza medicamentatia zilnica sau saptamanala, fara a mai uita de administrarea lor.

Gama de organizatoare medicamente puse la dispozitie la Catena Pas cu Pas este versatila, venind in ajutorul tau cu modele practice, care elimina riscul de a omite administrarea pastilelor indiferent de momentul zilei sau locul in care te aflii: acasa, in vacanta sau la locul de munca. Dimensiunele si formele disponibile la noi pe site sunt accesibile pentru a fi depozitate in geanta si chiar buzunar.

Comanda oricare model de organizator medicamente si te poti bucura de beneficiile unui tratament bine gestionat, oriunde te-ai afla!

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină