Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Igiena si ingrijire

Ingrijirea si igiena personala sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii si prevenirea bolilor.

La Catena Pas cu Pas gasiti o gama larga de produse medicale pentru ingrijire si igiena: produse pentru diabetici, produse pentru incontinenta urinara, bandaje si plasturi, dezinfectanti. Ne adresam atat pacientilor cu deficiente locomotorii, boli cronice, celor aflati in perioadele de recuperare in urma interventiilor chirurgicale, accidentarilor, cat si persoanelor interesate de produse pentru confortul propriu.

In categoria Igiena si Ingrijire regasiti o gama foarte larga de produse specifice.

Astfel ca este important sa alegeti produse care sunt adaptate nevoilor si preferintelor dumneavoastra personale sau medicale.

Ne asiguram ca toate produsele de igiena si ingrijire sa fie de calitate, pentru a fi blande cu pielea dumneavoastra, sa ajute la prevenirea iritatiilor si infectiilor.

Ce gasesc in categoria Igiena si Ingrijire?

- Bandaje medicale - ideale pentru a proteja si pentru a fixa corect pansamentul sau compresele aplicate, dar si pentru a imobiliza o parte a corpului, dupa caz.

- Plasturi

- Cremele si lacurile de unghii sunt recomandate inclusiv femeilor insarcinate (fiind fabricate pe baza de uleiuri organice), celor care urmeaza sedinte de chimioterapie si veganilor.

- Produse pentru dureri articulare si musculare

- Produse pentru ingrijirea pielii

- Produse pentru igiena corpului

Pentru pacientii imobilizati la pat sau cu probleme locomotorii grave, varstnici, exista manusi preimbibate pentru spalarea fara apa si fara clatire. Acestea se utilizeaza pentru curatarea corpului si a parului, si au marele avantaj de a elimina riscurile pe care le presupune baia traditionala: alunecari, cadere, greutatea mare a pacientului care trebuie transportat in sala de baie.

Articolele 1-20 din 365

Setati descendent
produse pe pagină