Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Bandaje elastice

Bandajele elastice au rolul de a mentine muschii si oasele in pozitia dorita, tehnica ce are ca avantaj pe langa reducerea durerii si accelerarea recuperarii. Avantajul acestor bandaje este ca nu restrictioneaza mobilitatea, lucru ce va permite sa le folositi si in timpul antrenamentelor.

Denumite si pansamente functionale, fasele elastice si bandajele elastice ofera suport si sustinere in timpul activitatilor sportive si totodata previne si trateaza leziunile. Concepute sa rezite, aceste bandaje functionale va ajuta sa practicati sportul preferat fara a mai simtii acel disconfort la nivelul articulatiilor sau muschilor. Asadar, echipati-va corespunzator, folosind bandaje sau fase elastice care prevene sau trateaza traumatismele sportive, oferind sprijin si ameliorand durerea.

La Catena Pas cu Pas, gasiti tot ce aveti nevoie pentru o recuperare sigura, de la bandaje elastice, la fase elastice si bandaje elastice autoadezive sau pansamnet tip hidrogel.

15 produse

Setati descendent
produse pe pagină