Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Dopuri de urechi

✓ Atenueaza zgomotele daunatoare si protejeaza urechile!

Dopurile de urechi sunt un dispozitiv medical ideal pentru protejarea urechilor si atenuarea zgomotelor ambientale si sforaitul.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas dopuri de urechi reutilizabile

Deteriorarea auzului este ireversibila. Zgomotul excesiv poate avea urmari ca: hipoacuzie neurosenzoriala, oboseala, tulburari de concentrare, cresterea tensiunii arteriale, stres, dureri de cap. La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie o gama variata de dopuri pentru urechi, principalul lor avantaj fiind acela ca sunt reutilizabile. Dopurile de urechi Catena Pas cu Pas ofera o serie de beneficii pentru sanatatea auzului, in special in ceea ce priveste protectia de:

  • zgomotele daunatoare;
  • zgomotele ambientale si sforaitul;
  • presiunea si durerea in urechi din timpul zborului;
  • apa.

Totodata, dopurile de urechi previn pierderea auzului, ajuta la pastrarea capacitatii de concentrare, iar conversatiile sunt audibile. Materialele din care acestea sunt realizate sunt confortabile, iar dopurile se adapteaza formei conductului auditiv. Sunt apreciate ca fiind cele mai performante dopuri antizgomot, dupa testari repetate, sunt reutilizabile timp indelungat si usor de curatat. La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie o gama variata de dopuri pentru o protectie eficienta a auzului, in functie de nevoie utilizatorului, ideale pentru a reduce considerabil zgomotul. Alege tipul de dopuri medicale potrivit nevoilor tale:

  • dopuri de urechi somn impotriva sforaitului;
  • dopuri de urechi munca (impotriva zgomotelor daunatoare);
  • dopuri de urechi pentru avion;
  • dopuri pentru urechi cu snur.

Dopurile de urechi Catena Pas cu Pas se adapteaza cu usurinta si pot fi folosite cateva luni cu o curatare adecvata. Pot fi folosite pentru dormit, inot, calatorii si chiar pentru munca. Mentionam ca dopurile de urechi vin in forme si materiale diferite, pentru a se potrivi tuturor urechilor. Sunt concepute pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei, indiferent de context. 

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină