Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Igiena orala

✓ Descopera o gama variata de Produse pentru Igiena Orala, online si in magazinele Catena Pas cu Pas!

La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie o gama diverisificata de produse pentru igiena orala zilnica, ideale pentru a previni aparitia cariilor si a problemelor parodontale, destinate atat adultilor cat si copiilor. Igiena corpului și, prin urmare, igiena orala este esentiala pentru ca organismul nostru sa se bucure in totalitate de o viata sanatoasa. În cadrul igienei zilnice nu trebuie neglijata ingrijirea dintilor. Este foarte important sa ne mentinem dantura sanatoasa, deoarece, pe langa faptul ca ne ofera un aspect frumos si ne fac sa ne simțim bine, ne permite sa mancam si sa vorbim corect. Motiv pentru care este indicat sa ai in casa produsele pentru igiena orala corespunzatoare.

Protejeaza-ti sanatatea orala cu bune practici de igiena orala si cu produse de calitate!

O igiena orala corecta, alaturi de vizite regulate la medicul stomatolog, tin deoparte infectiile, cariile si afectiunile adiacente. Realizarea unei igiene corspunzatoare este foarte importanta pentru a elimina placa bacteriana care se depune pe dinti si pentru a preveni problemele parodontale.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas produse pentru igina orala:

  • dus bucal;
  • periuta electrica de dinti;
  • periuta interdentara;
  • pasta de dinti;
  • alte produse specifice igienei orale.

Daca doresti o curatare mai profesionala, ai la dispozitie o gama completa de produse pentru igiena orala si o dantura sanatoasa, la preturi avantajoase. Produsele din aceasta categorie sunt un factor esential in mentinerea unei danturi bine ingrijite.

20 produse

Setati descendent
produse pe pagină