Inaltator pentru vasul de toaleta cu capac

Cod Produs: 500411D

Nota produs: 3.13/5 (46 voturi)

Cantitate

Pret:  165 RON

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Inaltatorul cu capac pentru wc se potriveste cu toate tipurile de vase de toaleta existente in comert. Fiind dotat cu capac, acesta inlocuieste perfect colacul de toaleta. Acest produs este fabricat din plastic de foarte buna calitate, rezistent la solutiile de curatare si dezinfectare.

Pentru ce se recomanda inaltatorul pentru vasul de toaleta cu capac

Acest inaltator este un dispozitiv realizat pentru a veni in sprijinul persoanelor cu mobilitate redusa, al celor aflate in perioada de recuperare medicala sau al celor varstnice. Este ideal pentru pacientii care sufera de afectiuni ale soldului sau ale bazinului. Produsul usureaza atat viata bolnavului, cat si a ingrijitorului acestuia, daca este cazul. Se recomanda azilelor de batrani si unitatilor medicale.

Caracteristici ale inaltatorului pentru vasul de toaleta cu capac

Spre deosebire de alte inaltatoare pentru wc, pentru o mai buna fixare, acesta este dotat cu clipsuri de prindere. Inaltimea dispozitivului este de 10 cm, fiind considerata optima pentru facilitarea ridicarii si asezarii mai usoare a pacientului pe vasul de toaleta.

 

CUMPARA INALTATORUL PENTRU VASUL DE TOALETA CU CAPAC, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS