Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Paturi medicale si accesorii

Descopera gama noastra de Paturi medicale (paturi spital) si accesorii, special concepute pentru confortul pacientilor spitalizati, dar si al cadrelor medicale care ii au in ingrijire!

Comanda Online de la Catena Pas cu Pas, paturi medicale (paturi spital) si accesorii

In gama de paturi medicale Catena Pas cu Pas gasesti: paturi de spital electrice, paturi de spital mecanice, saltea pentru pat de spital, maner universal pentru ridicarea din pat.

Dotate cu functii speciale pentru pentru pozitionarea pacientului corespunzator, paturile medicale maresc confortul acestuia. Paturile de spital Catena Pas cu Pas sunt indicate: persoanelor cu dezabilitati a persoanelor in varsta; persoanelor ranite sau aflate in perioada de recuperare dupa o trauma sau interventie chirurgicala.

Avantajul unui pat de spital este ca poate fi manevrat cu usurinta, curatat si intretinut, in timp ce pacientul primeste cea mai buna ingrijire.

✓  Ele pot fi folosite pentru dotarea: clinicilor, spitalelor si caminelor de batrani; pentru ingrijirea la domiciliu, facilitand ingrijirea pacientului.

Patul mobil ofera avantajul de a putea fi manevrat cu usurinta, curatat si intretinut, in timp ce pacientul primeste cea mai buna ingrijire. Pe langa paturi medicale, la Catena Pas cu Pas ai o selectie de accesorii pentru paturile de spital, precum stativul de perfuzii, suporti de ridicare etc. In cazul recuperarii si ingrijirii la domiciliu, in completarea patului medical, Catena Pas cu Pas iti recomanda accesorii si echipamente medicale dedicate ingrijirii la domiciliu: de la masa de servit la pat, la masa instrumentar si stativ de perfuzii, la accesorii complementare pentru pat, precum maner pentru ridicarea din pat.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 23

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină