Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Mese medicale si accesorii

Descopera gama noastra de Mese medicale si accesorii, special concepute pentru confortul pacientilor spitalizati, dar si al cadrelor medicale care ii au in ingrijire!

Comanda Online de la Catena Pas cu Pas, mese medicale si accesorii!

In gama de Mese medicale Catena Pas cu Pas gasesti: masa pentru instrumentar medical, masa pentru servit la pat, accesorii pentru pacienții cu probleme in mobilitaten sau aflati in perioada de recuperare: tava antialunecare, suport pentru pahare, pai special pentru consumul lichidelor etc.

Accesoriile precum  masuta cu roti pentru ingrijire la pat sau tava antialunecare, au rolul de a facilita ingrijirea bolnavului in conditii de siguranta si igiena.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

6 produse

Setati descendent
produse pe pagină