Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Pantofi Sport

Incaltamintea sport potrivita face diferenta in cazul iubitorilor de sport, mai ales a celor care sufera si de diverse patologii. Pantofii sport ajuta la ameliorarea si chiar la combaterea neplacerilor provocate de diverse afectiuni, precum platfus (picior plat).

Pantofi Sport – Incaltaminte sport

Fabricati din materiale premium, pantofii sport ortopedici pentru dama si babati sunt special conceputi pentru un confort sporit in timpul antrenamentelor.

Spre deosebire de clasicii pantofi terapeutici neatragatori, venim cu o gama de pantofi sport estetici.

Sunt discreti si practici pentru persoanele active, dar si cu patologii.

Aceasta categorie de incaltaminte sport ortopedica a fost realizata cu scopul de a ajuta iubitorii de sport la tonifierea musculaturii piciorului, conferind o aderenta sporita si flexibilitate.

Incaltaminte sport ortopedica

O incaltaminte sport ortopedica bine aleasa iti poate imbunatati considerabil sanatatea. Confortabila si din materiale premium, incaltamintea sport ortopedica Catena Pas cu Pas se adreseaza femeilor si barbatilor deopotriva, fiind, in acelasi timp, rezistenta si din piele de cea mai buna calitate.

Pantofii sport pot fi incaltati inclusiv de catre persoane care prezinta anumite afectiuni la nivelul talpii.

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină