Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Sandale ortopedice

Incaltamintea influenteaza pozitia coloanei vertebrale: o pozitie incorecta atrage dupa sine suparatoarele dureri de spate, iar pe termen lung conduce la deformarea coloanei si la diverse afectiuni.

O pereche de sandale ortopedice concepute si fabricate in mod corect optimizeaza circulatia sangvina deoarece permite pielii sa respire si creeaza conditiile optime pentru stimularea circulatiei periferice.

O circulatie periferica defectuoasa este cauza aparitiei unor neplaceri precum picioare reci, dureroase, umflate, senzatia de umed. Asadar, niste  sandale ortopedice bine alese iti pot imbunatati considerabil sanatatea.

Fiind produse profesionale, sandalele ortopedice ofera confort, ajutand la scaderea efectului fortelor dinamice care apar in timpul mersului.

Desi pot fi purtate de oricine, produsele din categoria sandale ortopedice se adreseaza mai ales persoanelor care petrec mult timp in picioare: cadrele medicale din clinici, personalul din spitale si laboratoare sau celor care lucreaza in domeniul hotelier si alimentația publica.

Iti stam la dispozitie cu toate recomandarile necesare pentru ca tu sa poti alege cele mai bune sandale ortopedice!

10 produse

Setati descendent
produse pe pagină