Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

[PCP][3 la pret de 2] Naturalis
Producator: NATURALIS
Această ofertă se aplicăExclusiv online In limita stocului disponibil Data de expirare produs: 30.04.2027

ArtroSuport Rece, gel este un produs topic recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare și reducerea inflamației din entorse, luxații sau alte traumatisme minore, febră musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice.

Naturalis ArtroSuport RECE gel, 100 g

efect de gheata in durerile musculare si articulare

în stoc
39,00 RON

Datorită conținutului în mentol și ulei de mentă, ArtroSuport Rece, gel produce un efect local de răcire care determină calmarea durerii, scăzând semnificativ percepția durerii. ArtroSuport Rece, gel acționează local, iar efectul este de natură mecanică, asemănător cu cel al gheții, însă mult mai intens și de lungă durată. Efectul analgezic al mentolului și uleiului de mentă este susținut de prezența unor extracte vegetale (extract de gheara diavolului și arnică).

Citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de a utiliza ArtroSuport Rece, gel, chiar dacă ați mai utilizat acest dispozitiv medical. Este posibil ca aceste informații să se fi modificat de la ultima utilizare conform ultimelor cercetări în domeniu.
Acest dispozitiv medical poate fi eliberat fără prescripție medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizați ArtroSuport Rece, gel cu atenție pentru a obține cele mai bune rezultate. Păstrați aceste instrucțiuni. Se poate să fie necesar să le recitiți.

Beneficii Naturalis ArtroSuport RECE gel emulsionat:

  • ameliorează durerea articulară sau musculară
  • calmează inflamația și edemul asociat afecțiunilor reumatice sau traumatismelor atenuează tensiunea musculară
  • susține recuperarea musculară după exercițiile fizice sau efort fizic intens

Mod de utilizare Naturalis ArtroSuport RECE gel emulsionat:

Adulți şi copii peste 12 ani: ArtroSuport Rece, gel se aplică de 2 - 3 ori pe zi la nivelul zonei dureroase sau ori de câte ori este nevoie. Doza administrată la fiecare aplicare variază în funcţie de suprafaţa zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzător la aproximativ 5 - 10 cm gel).
Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.

SARCINĂ ȘI ALĂPTARE
ArtroSuport Rece, gel nu se recomandă a fi utilizat pe perioada sarcinii sau alăptării, deoarece nu sunt date suficiente privind siguranța utilizării.

ATENȚIONĂRI ȘI PRECAUȚII
Trebuie evitat contactul gelului cu ochii sau mucoasele. După fiecare aplicare, mâinile trebuie spălate. Nu utilizați în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele produsului.
Dacă ambalajul prezintă deteriorări ce compromit integritatea tubului, nu folosiți acest produs. Nu aruncați ambalajul gol în mediul înconjurător.

CONDIŢII DE PĂSTRARE
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

COMPOZIȚIE
Mentol, extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnică (Arnica montana), ulei esențial de mentă, dexpantenol, glicerol, carbomer, trietanolamină, etanol, apă purificată.

AMBALAJ
Cutie de carton cu un tub de aluminiu ce conține 25 g, 45 g, 50 g, 100 g sau 170 g gel și instrucțiuni de utilizare.

DATA EXPIRĂRII
A nu se utiliza după data expirării înscrisă pe ambalaj.

ArtroSuport Rece, gel este un dispozitiv medical de clasă I, nesteril și fără funcție de măsurare, conform Directivei Consiliului European pentru dispozitive medicale 93/42/EEC.

Data la care aceste instrucțiuni au fost revizuite: martie 2021

Mai multe informații
OTC Nu
EAN 5948567007948
SKU 106002
Brand NATURALIS
Campanii Campanie 2+1cadou
Line ARTROSUPORT
BBD 30 apr. 2027
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs