Articulatia genunchiului este cea mai solicitata articulatie. Gama de orteze de genunchi si genunchiere este formata din dispozitive medicale care protejeaza aceasta articulatie in timpul sportului, dar si in timpul unor activitati fizice, atunci cand s-a instalat deja un disconfort in zona, ori pentru imobilizarea articulatiei la indicatia medicului.

Daca vorbim despre orteze pentru genunchi, ele pot fi elastice sau ridide, reglabile, confectionate din bumbac, din neopren, cu deschidere pe rotula, cu balamale pivotante ori de tip banda patelara.

In functie de caracteristicile produsului, orteza de genunchi/genunchiera de protectie poate ajuta in timpul recuperarii dupa o trauma, poate sustine si proteja si, de asemenea, poate grabi vindecarea.

Catena Pas cu Pas iti pune la dispozitie orteze genunchi si genunchiere la preturi corecte; in plus, toata gama de orteze pentru genunchi este realizata din materiale premium. Iti stam la dispozitie cu toate sfaturile necesare pentru ca tu sa alegi cele mai potrivite orteze pentru genunchi!