Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Aleze

Achizitionarea unei aleze poate reprezenta o solutie ideala pentru persoanele care sufera de incontinenta urinara (datorita suprafetei  speciale a alezelor, care impiedica lichidul sa intre in contact cu alte suprafete).

Alezele sunt testate dermatologic si recomandate atat pentru utilizarea acasa (acestea vor usura considerabil munca persoanei care se ocupa de igiena si ingrijirea cuiva care sufera de incontinenta), precum si in spitale, clinici, centre de ingrijire pentru varstnici sau centre de ingrijire pentru persoane cu dizabilitati. Folosirea unei aleze este indispensabila in aceste spatii mai ales pentru mentinerea igienei in cazul persoanelor imobilizate la pat sau care se deplaseaza cu mare dificultate.

Aceste produse sunt adecvate ca protectie atat pentru pat sau scaune rulante, cat si pentru mobilierul medical si alte suprafete, iar utilizarea alezelor garanteaza o ingrijire igienica, precum si un plus de protectie, confort si discretie.

Articolele 1-20 din 23

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină