Igiena si ingrijire vezi ultimele produse adaugate


Pe www.catenapascupas.ro si in magazinele Catena Pas cu Pas gasiti o gama larga de produse medicale pentru ingrijire si igiena: produse pentru diabetici, produse pentru incontinenta urinara, bandaje si plasturi, dezinfectanti.

Ne adresam atat pacientilor cu deficiente locomotorii, boli cronice, celor aflati in perioadele de recuperare in urma interventiilor chirurgicale, accidentarilor, cat si persoanelor interesate de produse pentru confortul propriu.

Produsele pentru pacientii cu diabet sunt special concepute pentru a raspunde nevoilor persoanelor diagnosticate cu aceasta afectiune si care sunt nevoite sa acorde o atentie deosebita ingrijirii pielii deshidratate. Cremele si lacurile de unghii sunt recomandate inclusiv femeilor insarcinate (fiind fabricate pe baza de uleiuri organice), celor care urmeaza sedinte de chimioterapie si veganilor.

Pungile si prezervativele urinare, pungile pentru plosca,  gelul absorbant de lichide organice si scutecele pentru adulti, alezele – sunt cateva produse necesare persoanelor cu incontinenta urinara.

Pentru pacientii imobilizati la pat sau cu probleme locomotorii grave, varstnici, exista manusi preimbibate pentru spalarea fara apa si fara clatire. Acestea se utilizeaza pentru curatarea corpului si a parului, si au marele avantaj de a elimina riscurile pe care le presupune baia traditionala: alunecari, cadere, greutatea mare a pacientului care trebuie transportat in sala de baie.