Punga pentru plosca cu banda absorbanta GelMax

Cod Produs: 7711141

Nota produs: 4.17/5 (18 voturi)

Cantitate

Pret:  RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Punga pentru plosca cu banda absorbanta, GelMax, este special conceputa pentru a colecta in conditii de siguranta, a transporta si elimina fluide corporale. Punga pentru plosca de unica folosinta CareBag®, castigatoare a numeroase premii internationale, contine o banda super absorbanta care transforma lichidele in gel in doar cateva secunde. Acest sistem brevetat ajuta la prevenirea raspandirii potentialilor agenti patogeni, reducand riscul transmiterii infectiilor intraspitalicesti.

Pentru ce se recomanda punga pentru plosca cu banda absorbanta

Este proiectata pentru pacientii aflati inaintea sau dupa anestezia generala, pentru cei care isi reiau motilitatea intestinala normala dupa o interventie chirurgicala a tractului digestiv. Pentru pacientii internati in sectii medicale, clinici si centre de reabilitare.

Caracteristici ale pungii pentru plosca cu banda absorbanta

Se potriveste pe toate dimensiunile si formele de plosca, sunt puternice si usor de utilizat.
Minimizeaza expunerea personalului la fluidele corporale, reducand riscurile si costurile asociate in cazul infectiilor intraspitalicesti. Totodata prezinta avantajul economisirii de timp si bani in cazul manipularii, curatarii si decontaminarii plostilor.
Elimina mirosurile neplacute cand sunt inchise.

Indicatii:
Sali de operatii, terapie Intensiva, camere de garda, ambulante, radiologie oncologica, laboratoare de cateterizare, unitati de dializa, ingrijire geriatrica la domiciliu, izolatoare si bolnavi contagiosi.

Instructiuni de utilizare:
Deschideti cutia de carton si scoateti rola cu pungi.
Derulati prima punga si trageti de-a lungul liniei perforate.
Deschideti punga si plasati-o peste plosca.
Banda super absorbanta trebuie sa ramana pe fundul plostii.
Folositi plosca cu punga peste ea in mod normal.
Asteptati 1 sau 2 minute pentru ca intreg continutul (max. 450 ml) sa se transforme in gel.
Inchideti punga ermetic.

Eliminarea: Aruncati punga dupa folosire la deseuri obisnuite sau la deseuri periculoase daca este cazul. Acest produs este in conformitate cu reglementarile privind riscurile de poluare a mediului dupa incinerare si nu elimina nici un derivat clorurat care s-ar putea transforma in dioxina.

Atentionari: Produs de unica folosinta. A nu se folosi de mai multe ori. Clatiti bine ochii in cazul contactului si apelati un medic daca este necesar. In caz de ingerare, cereti imediat sfatul medicului si aratati-i ambalajul. A nu se lasa la indemana copiilor.

Pretul afisat este per bucata, o cutie contine 20 buc.

 

CUMPARA ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS