Afișez toate cele 5 rezultate


La Catena Pas cu Pas gasiti scaune cu rotile compacte si rezistente, ce ofera o deplasare sigura in interiorul casei sau in spatii exterioare, pentru persoanele cu deficiente locomotorii severe. Exemplu, scaun cu rotile cu frana manuala si talpi din aluminiu pentru odihnirea picioarelor, scaun cu rotile cu spatar rabatabil sau scaun cu rotile pliabil, din otel.

Fotoliile rulante sau scaunele cu rotile (asa cum sunt numite in general) au diverse caracteristici tehnice care trebuie luate in considerare inainte de achizitie. In primul rand exista varianta manuala (mai economica) sau electrica. Indiferent de tipul de scaun cu rotile pentru care optati, scopul acestuia este sa imbunatateasca mobilitatea persoanelor cu handicap locomotor permanent sau temporar, crescandu-le in mod substantial calitatea vietii.

Apoi, un scaun cu rotile poate fi pliabil, rabatabil, cu roti de diferite dimensiuni, cu spatar mai mult sau putin inalt, prevazut cu diferite accesorii ajutatoare, spre exemplu – fotoliu rulant, scaun cu rotile cu vas de toaleta.

Pentru un plus de confort, utilizatorul are de ales intre modele prevazute cu suporti reglabili de sprijin si odihna pentru maini si picioare.

De asemenea, se recomanda o atentie sporita pentru latimea sezutului si greutatea maxima suportata, daca structura este din aluminiu (usoara) sau din otel.

Dispozitivele din oferta noastra raspund nevoilor utilizatorilor. De la fotoliu rulant clasic, cu antrenare manuala, de interior si exterior, la scaune cu rotile pliabile, cu subansamble detasabile, dotate cu comoda de toaleta ce se poate scoate pentru a permite o curatare completa.

Produsele din sectiunea scaune cu rotile se pot achizitiona online cu plata in rate.