Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: EFASIT
Spray antiperspirant picioare 48h Extreme este un deodorant extrem de eficient si protejeaza impotriva mirosului picioarelor pana la 48h.
Picioarele raman uscate. Mentolul din compozitie racoreste, iar bisabololul si Vitamina E ingrijesc pielea picioarelor.

Spray antiperspirant picioare 48h Extreme, 150 ml, Efasit

în stoc
19,90 RON

Beneficii Spray antiperspirant picioare 48h Extreme:

  • Mentine picioarele uscate;
  • Reduce considerabil mirosul picioarelor;
  • Complex activ de racorire;
  • Pastreaza picioarele uscate pana la 48h;
  • Testat dermatologic;
  • Produs in Germania.

Ingrediente:


Butane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Myristate, C12-C13 Alkyl Lactate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Silica, Menthol, Bisabolol, Clotrimazole, Linalool, Limonene.

Mod de utilizare:


Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati uniform, de la o distanta de aproximativ 15 centimetri picioarele si zonele dintre degete.

Precautii / Atentionari:


Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune, poate exploda daca este incalzit. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Pastrati la distanta de surse de aprindere, suprafete incinse si nu fumati in timpul utilizarii. Nu pulverizati catre o flacara sau corpuri incandescente.
Nu incercati sa perforati recipientul si nu il ardeti, nici atunci cand este gol. Protejati de razele directe ale soarelui si temperaturi de peste 50°C.
Utilizati doar in aer liber sau in spatii foarte bine ventilate. Nu inhalati aerosolul. Nu pulverizati catre ochi si nici pe pielea iritata. In caz de inghitire, cereti imediat sfatul medicului si prezentati eticheta produsului. Asigurati-va ca recipientul este perfect golit inainte sa il aruncati.
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 4006647070013
SKU 88023
Brand EFASIT
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs