Orteza pentru glezna asigura suport la nivelul gleznei, oferind un plus de confort pentru pacient, imbunatatindu-i circulatia sangelui. Este un produs indicat in cazul afectiunilor si tumefierilor articulare, al artrozelor si artritelor, al inflamatiilor posttraumatice si postoperatorii.

Glezniera este extreme de folositoare si pentru persoanele care au suferit entorse usoare sau care care vor sa previna recurenta instabilitate a gleznei. Sunt produse foarte utile in cazul leziunilor de ligament, precum si pacientilor care se afla in perioada de reabilitare dupa scoaterea ghipsului. Ortezele pentru glezna sunt utilizate pentru profilaxia luxatiilor obisnuite, precum si in cazul traumelor survenite in timpul practicarii sportului sau al celor survenite in timpul efectuarii unor activitati care presupun efort.

Orteza pentru glezna asigura fixarea sigura si o buna compresie a acesteia, reducand senzatia de durere. Glezniera asigura o stabilitate suplimentara a articulatiei, forma anatomica facand-o confortabila si potrivita pentru a fi purtata in fiecare zi. Ortezele pentru glezna ofera o compresie ferma, lasand in acelasi timp pielea sa respire. Nu provoaca disconfort in timpul mersului si accelereaza procesul de recuperare.

Glezniera isi pastreaza elasticitatea si nivelul inalt de compresie a articulatiei pentru o perioada lunga de timp, putand fi folosita si curatata cu usurinta. Ortezele pentru glezna sunt unisex, putand fi folosite atat pentru piciorul stang cat si pentru cel drept. Ajuta la vindecarea leziunilor aparute la nivelul ligamentelor, putand fi purtate fara probleme in sezonul rece si in cel cald. Orteza pentru glezna este un dispozitiv medical de recuperare si intretinere.

Gleznierele sunt recomandate persoanelor active, putand fi folosite in fiecare zi. Nu irita pielea si imbunatatesc circulatia sangvina. Se integreaza fara probleme in incaltamintea pe care o purtati si sunt utile pentru persoanele care acuza o durere generala in zona gleznei sau care sufera de tendinita. Ofera sprijin pentru stabilizarea ligamentelor rigide, fragile sau ranite.