Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: TURDA PHARM
Vapour Rub pentru adulti, 40 g - Contribuie la crearea unui efect calmant si de ameliorare a tractului respirator, in cazuri de raceala, tuse, raguseala, nas infundat.

Vapour Rub pentru adulti, 40 g

în stoc
14,40 RON

Caracteristici Vapour Rub pentru adulti

  • Datorita continutului bogat in Ulei de Eucalipt, Mentol si Camfor, actioneaza ca decongestionant nazal si calmeaza durerile in piept provocate de tuse.
  • Un produs cosmetic care conține:uleiuri de eucalipt, mentol, cimbru Ajuta la o respirație racoroasa, curata. Usor decongestant nazal.
  • LOCATII RECOMANDATE DE UTILIZARE: Va ajuta sa va simtiti usurat in cazurile de tuse, raguseala, gripa si raceala obisnuita.
Nu trebuie utilizat de persoanele sensibile la oricare dintre substantele continute in preparat. Nu trebuie aplicat pe placi deschise sau pe piele infectata deteriorata. De asemenea, nu

trebuie utilizat in cazurile de astm bronsic si sensibilitate in tractul respirator.


Se aplica numai prin frecare si inhalare.


  1. In frecare, o mica cantitate de unguent se aplica de 2-4 ori pe zi, prin masarea ușoara a pieptului, gatului, spatelui pentru adulti si a copiilor cu varsta peste 6 ani. Se aplica numai pe piept si pe spate la copiii cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani. VAPOUR RUB Unguent nu trebuie aplicat in nari si pe fata. Purtarea de haine in urma aplicarii in timpul somnului de noapte usureaza inhalarea vaporilor.
  2. Aplicand prin inhalare, se adauga 1-2 linguri de unguent VAPOUR RUB in jumatate de litru de apa fiarta. Vaporii sunt inhalati. Procedeul de fierbere trebuie oprit in timpul inhalarii. Nu trebuie reincalzit dupa ce a fost folosit. Copiii trebuie sa fie insotiti in timpul aplicarii. Nu trebuie folosit pentru copii sub 2 ani.

Mai multe informații
OTC Nu
EAN 8699550720043
SKU 116219
Brand TURDA PHARM
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs