Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: VENERIS
Veneris Test rapid Candidoza ofera un diagnostic rapid pentru candidoza, prin depistarea in urina a ciupercii Candida Albicans, a carei dezvoltare excesiva cauzeaza infectia.

Veneris Test rapid Candidoza x 1 buc

în stoc
33,90 RON
Continut: Caseta de testare, pipeta, recipient de colectare a urinei, flacon cu 0,5ml de solutie tampon, instructiuni de utilizare.
  • Candida albicans este o ciuperca care traieste aproape peste tot, inclusiv in corpul uman. De obicei, sistemul imunitar tine sub control dezvoltarea excesiva a ciupercii.
  • Infectia cu Candida albicans este cunoscuta si sub denumirea de candidoza, candidoza vulvo-vaginala, vaginita candidozica sau infectie vaginala.
  • Aproximativ 75% dintre femei fac o infectie vaginala cel putin o data in viata. In 80-90% din cazuri, candidoza vulvovaginala este cauzata de o dezvoltarea excesiva a ciupercii Candida albicans.
  • De obicei, infectiile cu Candida pot fi eliminate cu un tratament de scurta durata cu medicamente antifungice. Cu toate acestea, la persoanele cu SIDA sau alte boli care slabesc sistemul imunitar, infectiile cu Candida pot fi dificil de tratat si pot reveni dupa tratament.
  • La persoanele cu un sistem imunitar slabit, candidoza poate pune viata in pericol in cazul in care trece in sange si se raspandeste la organele vitale.

PASI DE UTILIZARE




  1. Colectati o proba de urina si introduceti 3-4 picaturi de urina in eprubeta;
  2. Amestecati continutul 5-6 secunde;
  3. Aplicati 3-4 picaturi pe casuta de testare;
  4. Asteptasi 15 minute afisarea rezultatului.

In cazul in care Testul este Pozitiv








Va recomandam sa faceti o programare la un medic pentru consultatie. Medicii va vor oferi informatii si sugestii detaliate. Va recomandam sa va testati impreuna cu partenerul dumneavoastra, deoarece putini barbati prezinta simptome, dar pot infecta pe celalalt partener.










In cazul in care Testul este Negativ








Daca rezultatul testului a indicat faptul ca nu aveti o infectie cu Candida albicans, dar va confruntati cu simptome neplacute, va recomandam efectuarea testelor din Gama Veneris, pentru identificarea infectiilor urinare si a infectiilor cu Gardnerella vaginalis si Trichomonas Vaginalis si consultarea medicului pentru informatii detaliate.










COMANDA VENERIS TEST RAPID CANDIDOZA, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM  PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS




Mai multe informații
OTC Nu
EAN 6426141000039
SKU 73898
Brand VENERIS
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs