Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Proteze san – principalele forme ale protezelor mamare externe

de , Redactie Toncia Group
Data publicării: 3 decembrie 2018 Ultima actualizare: 3 noiembrie 2022

Proteza san varianta Standard

Proteze externe de san Proteza de san externa, anatomica, simetrica in forma de lacrima care se potriveste oricarui tip de san. Extensia este plasata la subrat.

Proteza san varianta Triunghiulara

Proteza de san externa, triunghiulara si simetrica. Cu o baza larga, acesta proteza este recomandata pentru femei cu piept mare si bust plat.

Proteza san varianta Rotunda

Proteza de san externa, rotunda, simetrica. Acest model discret este recomandat mai ales pentru sani mici.

Proteza san varianta Asimetrica (1)

Proteza de san externa cu forma asimetrica se potriveste oricarui tip de san. Este mult mai ergonomica decat modelul Standard datorita extensiei aflata in partea superioara.

Proteza san varianta Asimetrica (2)

Proteza de san externa, cu forma asimetrica. Extensia acestui model, aflata la subrat si in partea superioara, se muleaza perfect pe forma corpului.

Proteza san varianta Inima

Proteza de san externa, in forma de inima. Cele doua extensii, de aceeasi lungime, sunt orientate in sus si la subrat.

Proteza san varianta Push-up

Proteza de san externa semi-compensatoare este recomandata in cazul unei usoare asimetrii (congenitala sau dupa o mamectomie sectoriala, partiala).

Proteza san varianta Light

Proteza de san externa, cu forma asimetrica. Extensia acestui model, aflata la subrat si in partea superioara, se muleaza perfect pe forma corpului.

Proteza san varianta Natural

Este modelul de proteza de san externa cu aspectul cel mai natural datorita areolei mamare, ceva mai dura si hiperpigmentata.

Proteza san varianta Scoica

Cavitatea aflata in partea din spate a acestei proteze de san externe permite acoperirea portiuni de san ramasa dupa o mamectomie partiala.

Proteza san varianta Soft

Realizata dintr-un gel siliconic mai fluid,“cade” usor pe profilurile anatomice si se misca asemenea unui san natural. Recomandata pentru persoane mai in varsta.

Proteza san varianta Etnic

Modelul Etnic este colorat si translucid. Este special conceput pentru piele mai inchisa la culoare sau neagra.

Proteza san varianta Inot

Modelul Inot este cel mai potrivit pentru inotat si pentru alte activitati acvatice. Este realizat din gel translucid uwor, fiind aproape invizibil; este extrem de confortabil. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa solicitati ajutorul personalului din magazinele Catena Pas cu Pas - Tehnica Medicala: https://www.catenapascupas.ro/magazinele-noastre Comanda ONLINE proteza san aici.