Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Teste de Sarcina

Testele de sarcina sunt o modalitate usoara si precisa de a afla daca sunteti insarcinata. Usor de utilizat si precise, aceste teste de sarcina sunt dispositive medicale ce detecteaza in urina un anumit tip de hormon specific, numit Gonadotropina Corionica Umana (varianta populara HCG).

Cand puteti face testul de sarcina?

Este important sa intelegeti ce se întâmpla cu corpul dumneavoastra, astfel incat sa stiti cand puteti utiliza un test de sarcina. Indicat este sa faceti testul de sarcina la o saptamana dupa data intarzierii ciclului menstrual sau la cel putin la 11 zile de la ultimul contact sexual neprotejat. Cu toate acestea, ideal este sa cititi cu atentie indicatiile si instructiunile  unui test de sarcina, inainte de a-l utiliza. Acest lucru va ajuta sa interpretati corect rezultatul testului de sarcina folosit. Atentie! Nu beti cantitati mari de lichide inainte de a efectua un test de sarcina. Acest lucru poate dilua hCG-ul in urina si sunt sanse mari ca acesta sa nu fie detectat.

Tipuri de teste de sarcina

Categoria Teste de Sarcina vine cu o gama variata de teste la preturi accesibile:

- Test de sarcina tip caseta;

- Test de sarcina tip stilou;

- Test de sarcina tip banda;

- Test de sarcina cu detectare rapida;

- Test de sarcina cu indicator de saptamani;

- Test de sarcina Ultra-timpuriu.

16 produse

Setati descendent
produse pe pagină