Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Incaltamintea ortopedica - cum aflu ce marime este potrivita pentru mine?

de , Redactie Toncia Group
Data publicării: 7 noiembrie 2019 Ultima actualizare: 21 octombrie 2021

Multe persoane se feresc sa comande online o pereche de incaltaminte, mai ales atunci cand cauta incaltaminte ortopedica de calitate.

Se tem ca numarul sa nu fie potrivit, sa nu ii stranga pantoful. Intervine si problema diferentelor dintre marimi in functie de tara in care este produsa incaltamintea.

In cele ce urmeaza avem cateva sfaturi pentru cei care nu au timp de pierdut prin magazinele fizice, dar doresc sa achizitioneze incaltaminte ortopedica online si nu stiu ce marime li se potriveste.

  • Puneti doua coli A4 pe podea/ orice suprafata plana;
  • Puneti piciorul dvs. peste coala de hartie si trasati cu un marker/un pix conturul piciorului drept, apoi stang, pe fiecare dintre cele doua coli (exact cum faceam cand eram mici si desenam conturul palmei in joaca);

Atentie! Piciorul sa fie descult, fara sosete, dres.

  • Luati apoi un centimetru sau o ruleta si masurati ambele talpi, de la degetul mare la calcai.

Daca aveti surpriza sa observati ca cele doua amprente nu au aceeasi dimensiune, nu va speriati! In cazul in care sunteti siguri ca ati desenat conturul corect, exista posibilitatea sa fie o mica diferenta intre cele doua.

Luati in calcul dimensiunea mai mare.

  • In pagina de produs a pantofilor ortopedici doriti, veti gasi un tabel de marimi de forma:

Numar incaltaminte

nr. 36

37

38

39

40

41

Masuratori (cm)

22,85

23,25

23,65

24,05

24,50

24,90

Exemplu: 

Calzamedi Ghete ortopedice dama

 

 

SOLICITA O PROGRAMARE PENTRU SCANAREA TALPII

[contact-form-7 id="183855" title="Programare amprentare plantara"]

* Rezultatele scanarii nu se trimit clientilor/ pacientilor, se utilizeaza de catre tehnicianul ortoped pentru confectionarea talonetelor.
In locatiile Catena Pas cu Pas personalul nu este abilitat sa puna diagnostic. Medicul specialist are dreptul legal de a pune diagnostice.
Procedura de amprentare implica scanarea talpii si executia talonetelor.