Ortezele lombare sunt recomandate persoanelor care intreprind zi de zi activitati fizice solicitante, fiind de asemenea foarte utile sportivilor pentru ca asigura o protectie suplimentara in timpul antrenamentelor. Orteza lombara are rolul de a ameliora afectiunile articulare si musculare, protejand eficient impotriva microtraumatismelor.

Orteza lombara permite pielii sa respire foarte bine si asigura o absorbtie eficienta a transpiratiei. Amelioreaza durerile de spate cauzate de postura incorecta, aceasta fiind corectata dupa folosire.

Ortezele lombare sunt dispozitive ortopedice, extrem de utile in perioada de recuperare de dupa o interventie chirurgicala. Datorita functiilor de reglare, aceste centuri se aseaza bine pe orice pacient, fiind usoare si confortabile in timpul utilizarii.

Orteza lombara este confectionata din materiale de foarte buna calitate si poate fi utilizata atat de barbati cat si de femei. Este un produs rezistent la purtare indelungata si se curata cu usurinta. Este usor de aplicat iar forma permite mascarea ei cu usurinta sub imbracaminte.